Om ons ledenblad te ontvangen, moet je lid zijn van de Objectieve Bier Academie Diest
A c t u e l e e d i t i e :
Academisch Nieuws Nr 61 - winter 2024
A r c h i e f :
Voorwoord
Clubnieuws: Hopville: medewerkers gezocht!
Column: Trappist in nood
Zythos-nieuws
- Dit was 2023
- Vacatures Bestuursorgaan Zythos vzw
- Eigen YouTube-kanaal EBCU
- De Zytholoog (alweer) beste biertijdschrift
- Algemene Vergadering Zythos vzw
- Nationale werkgroep "Bier"
O.B.A.D.-activiteit: Themadegustatie Lakes Brew Co. – 12 januari
In Memoriam: Bessie Davies
Clubnieuws: Poll "Toer de Geuze
Voor u bekeken: "Andermans zaken": Hof ten Dormaal
Antwerpse Brouw Compagnie
Streek(bier)nieuws
- De Vlier Dark Raw-Ale
- Brouwerij van HopHemel opgestart
- HopHemel in de prijzen bij Beer Awards
- Overname Bastion door Enigma
- Opstart brouwerij Enigma zeer dichtbij
- Afscheid van Den Hulst
Vers van de Pers: Ik wil de grootste hebben
Zebra drinken?
Roadtrip langs Canadese brouwerijen
O.B.A.D.-activiteit: Masterclass houtlagering – 10 februari
Geproefd: Antwerpse Brouw Compagnie
Wist je dat? Word je sneller dronken als je alcohol drinkt door een rietje?
De legende van Liedericq
Het perfecte bierglas
Recept
- Crème van wortel en koriander, geroosterde knolselder en sinaasappel, Seef
- Gestoomde zeewolf met basilicumbouillon en ananas, Super Cadix
- Vegan tajine, Radio Minerva
- Soep van butternut, kastanje-crumble, groene kool, Lucie
- Geroosterde pastinaak met walnootcrème en blauwe pruim, Nonkel Pater
Nieuws in de marge
O.B.A.D.-activiteit: Brouwerijbezoeken Deca en De Meester – 9 maart
Vers van de pers: Belgische Beer Awards 203
Column: Brood en spelen
Café in de kijker: Den Hemel, Zichem
Uit de volksmond
Moedwillige vernietiging "The Crooked House" - vervolg
Geproefd: Druppel Quadrupel serie
O.B.A.D.-activiteit: Fotowandelzoektocht 2024
Vooruitblik